Blogs en nieuws

Actuele zaken zoals nieuws en blogs deel ik graag met jullie. Ik verspreid regelmatig ook een digitale nieuwsbrief. Mocht je die ook willen ontvangen, neem dan contact met mij op.

Tokio 2020: Stip op horizon weer verplaatst

De paralympiër Geert Schipper (triatlon) was erbij tijdens Rio 2016 én hij is erbij tijdens Tokio 2020. Vanwege het coronavirus moet hij wel een jaar langer wachten op hun tweede Spelen.

Lees verder…

Dit zijn wij: Paralympiër Geert Schipper

Johan Cruyff Foundation. Creating Space for children.

In de campagne ‘Dit zijn wij’ portretteert de Dirk Kuyt Foundation eigenzinnige sporters op hun weg naar het bereiken van hun sportieve doelen. Geert Schipper is één van de sporters binnen deze campagne.
De Johan Cruyff Foundation ondersteunt en ontwikkelt sportactiviteiten voor kinderen, overal ter wereld. De focus ligt daarbij op kwetsbare kinderen.

Lees verder…

Help Geert naar Tokio

De wheeler van Geert is door midden gebroken. Zonder deze racerolstoel kan Geert zijn Paralympische niet najagen. Hij heeft snel een nieuwe wheeler nodig om zijn trainingen te hervatten.

Wilt u Geert hiermee helpen en een financiële bijdrage geven? Stort deze dan op rekeningnummer NL 13 RABO 0129 9619 73 van Stichting Sport is Leven. Betalingen en facturen zullen via deze stichting plaatsvinden.

Stichting Sport is Leven is sinds 23 juni 2010 erkend en geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hiervoor voldoet de stichting de vereiste voorwaarden. Voordeel voor u is dat uw financiële bijdrage aan een zogeheten ANBI-instelling aftrekbaar is voor de belasting. 

Geert is u zeer erkentelijk!

Rolstoelbreuk blokkeert Olympische droom Geert Schipper

Paratriatleet Geert Schipper zit met de handen in het rossige haar. De speciaal op maat gemaakt race-rolstoel van de 43-jarige topsporter is letterlijk in twee stukken gebroken. Dat kan wel eens de droom gaan dwarsbomen van een gouden medaille tijdens de Paralympics in Tokio. Lees verder in Noordhollands Dagblad.