Blogs en nieuws

Help Geert naar Tokio

De wheeler van Geert is door midden gebroken. Zonder deze racerolstoel kan Geert zijn Paralympische niet najagen. Hij heeft snel een nieuwe wheeler nodig om zijn trainingen te hervatten.

Wilt u Geert hiermee helpen en een financiële bijdrage geven? Stort deze dan op rekeningnummer NL 13 RABO 0129 9619 73 van Stichting Sport is Leven. Betalingen en facturen zullen via deze stichting plaatsvinden.

Stichting Sport is Leven is sinds 23 juni 2010 erkend en geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hiervoor voldoet de stichting de vereiste voorwaarden. Voordeel voor u is dat uw financiële bijdrage aan een zogeheten ANBI-instelling aftrekbaar is voor de belasting. 

Geert is u zeer erkentelijk!

Rolstoelbreuk blokkeert Olympische droom Geert Schipper

Paratriatleet Geert Schipper zit met de handen in het rossige haar. De speciaal op maat gemaakt race-rolstoel van de 43-jarige topsporter is letterlijk in twee stukken gebroken. Dat kan wel eens de droom gaan dwarsbomen van een gouden medaille tijdens de Paralympics in Tokio. Lees verder in Noordhollands Dagblad.

Zilver op WK Paratriathlon!

Een mooie tweede plek op het WK Paratriathlon in Lausanne!

IJsselmeer-oversteek: een halve marathon door het water zwemmen

Het IJsselmeer overzwemmen kan ik ook weer van mijn bucketlist strepen. Op 12 juli startte ik in Medemblik onder gunstige weersomstandigheden. 5 uur, 38 minuten en 38 seconden later kwam ik in Stavoren aan, vlak voor het onweer. Die tijd waarin ik die 21 zwemkilometers heb overbrugd, viel niet tegen, maar een tweede keer gaat er waarschijnlijk niet komen.